Etiketimet Postime të etiketuara me "kompjuterike"

Etiketim: kompjuterike

12 FTP programet më të mira falas

Mirëmbajtësve të faqeve dhe të tjerëve të cilëve u nevojitet transfer i skedave të ndryshme nga kompjuteri i tyre në server të faqes ose...

6 programe për të krijuar ueb faqen tuaj

Karakteristikat kryesore të krijimit të një faqeje interneti sado që të jetë e komplikuar janë 3: programimi i kodit të faqes, dizajnimi i faqes...

Audio & Video programe

Programet e paraqitura në këtë faqe të emëruara si Audio & Video programe  janë programe të përzgjedhura të cilat duhet të ju ndihmojnë në...

Format Factory

Format Factory është program kompjuterik shumëfunksional për konvertimin dhe riparimin e video skedave. Konvertimet: ○ Të gjitha llojet e skedave konverton në MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF. ○ Të gjitha llojet...

Unlocker

Unlocker është program i vogël i cili ndihmon shkëputjen e programeve ose dokumenteve të ndryshme gjatë ç’instalimit ose grisjes. Pra kur dëshironi të grisni...

UltraDefrag

UltraDefrag është program kompjuterik i cili ndihmon në ç'fragmentimin (defragmentimin) diskut të kompjuterit tuaj ose disqeve të jashtme të bashkangjitura përkohësisht. Gjithashtu mundëson...

Revo Uninstaller

Revo Uninstaller është program ndihmës i cili mundëson largimin e programeve të cilat ju dëshironi dhe njëkohësisht largimin edhe të skedave që programet tentojnë...

Partition Wizard Home Edition

Partition Wizard Home Edition është program kompjuterik i cili mundëson ndarjen e hard diskut tuaj kompjuterik në pjesë si dhe bashkimin e pjesëve pa...

Shpërndarës Dokumentesh

Programet e paraqitura në këtë faqe të emëruara si shpërndarës dokumentesh janë programe të përzgjedhura të cilat duhet të ju ndihmojnë në përmirësimin e...

Programe për Desktop

Programet e paraqitura në këtë faqe të emëruara si programe për Desktop janë programe të përzgjedhura të cilat duhet të ju ndihmojnë në përmirësimin...

Antivirusë

137.59MB AVG falas SH K A R K O AVG është antivirus i besueshëm i vlerësuar pozitivisht nga mëse 80 milion përdorues. Ekzoton versioni 32bit dhe 64bit. 52.53MB Avast falas SH...

Programe ndihmëse

Programet e paraqitura në këtë faqe të emëruara si programe ndihmëse janë programe të përzgjedhura të cilat duhet të ju ndihmojnë në përmirësimin e...