Etiketimet Postime të etiketuara me "Kosova"

Etiketim: Kosova

Bruto Prodhimi Vendor për banor i shteteve Ballkanike

Grafik i "gjall" i mundësuar nga Banka Botërore (© 2016 The World Bank Group, All Rights Reserved.) Bruto Prodhimi Vendor për banor (valuta US$). //...

Trimi refuzoi hyrjen në dhomë nga frika se po prishte gjithçka...

Autor: Skender Mustafi Duke parë thash-e-themet mbi ndryshimet administrative shtetërore të Maqedonisë kundrejt Kosovës, thash hajt dhe unë të them diç. Gjithandej i shoh njerëzit...

Deklarata e Pavarësisë së Kosovës

http://www.scribd.com/doc/50086548/Deklarata-e-Pavaresise-se-Kosoves

Kushtetuta e Republikës së Kosovës

http://www.scribd.com/doc/50086178/Kushtetuta-e-Republikes-Se-Kosoves-Constitution-of-the-Republic-of-Kosovo-ALB

Thënie mbi Kosovën

Pavarësia është katarzë...; Gjërat nuk do të ndryshojnë brenda natës dhe ne nuk mund të harrojmë të kaluarën, por ndoshta...