Etiketimet Postime të etiketuara me "Labinot Kunushevci"

Etiketim: Labinot Kunushevci

Të dhëna mbi Luftën e Dytë Botërore

Autor: Labinot Kunushevci Lufta e Dytë Botërore filloi më 1 shtator 1939 në mes Gjermanisë dhe koalicionit anglo-francez. Pas përfundimit të saj, dolën dy superfuqi:...

Big Brother, Big Danger!

Autor: Labinot Kunushevci “Sikur marrëzira të ishte dhimbje, nga çdo shtëpi do të dëgjoheshin ulërimat.” (Thënie Spanjolle) Reality Show “Big Brother”, një “lokomotivë” drejt emancopëtimit të kulturës shqiptare,...

Mjerimi ekonomik, kafshatë që s’kapërdihet!

Autorë: Zenelabedin Latifi & Labinot Kunushevci Ta përshkruash gjendjen ekonomike të një vendi kërkon kohë dhe mund, por gjithashtu edhe precizitet. Ne morëm përsipër të shkruajmë...

Plagjiatura – “Suksesi” i të dështuarve!

Autor: Labinot Kunushevci Ministrja e Arsimit e Gjermanisë Annette Schavan ka dhënë dorëheqje të shtunën, pasi iu hoq doktoratura, si pasojë e akuzave për plagjiaturë....