Etiketimet Postime të etiketuara me "libër"

Etiketim: libër

Fjala e autorit në promovimin e librit “Marketingu: qasje shkencore-islame”

Esselamu Alejkum Të dashura nëna. Të nderuar vëllezër dhe motra. Fillimisht, duhet theksuar se ndër të tjerash, marketingu merret trajtimin e ofrimi të vlerës nga një...

RECENSIM I LIBRIT “MARKENTINGU – qasje shkencore islame” nga...

Shkruan: Jusuf ZIMERI “Dijetari mes të pa diturve, është si i gjalli mes të vdekurve” Muhamedi a.s., kurse në një rast tjetër thoshte: “Lidhne diturinë,...

Marketingu dhe menaxhimi i marketingut

D- R BOSHKO JAKOVSKI D-R ALEKSA STAMENKOVSKI MARKETINGU DHE MENAXHIMI I MARKETINGUT Libër për vitin II-të PËR DREJTIMIN EKONOMIK – JURIDIK DHE TË TREGTISË teknik për tregti dhe marketing Shkup, 2011 http://www.e-ucebnici.mon.gov.mk/pdf/7_vtora_Marketing%20i%20marketing%20menadzment_ALB_Print.pdf

Dizajnimi i Propozimit të Vlerës

Autor: Skender Mustafi Shkarko/Lexo përmbledhjen e shkurtër:  "Dizajnimi i Propozimit të Vlerës" (Value Proposition Design) nga Osterwalder & Co., një libër i cili në mënyrë ilustrative...

150+ thënie mbi librin dhe leximin

Përgatiti, përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi lexo me emrin e Zotit tënd, i Cili krijoi (gjithçka) (Kur’an, 96:1) Sot...

Libri që ia vlen të lexohet, ia vlen të blihet

Autor: MSc. Skender Mustafi "Libri që ia vlen të lexohet, ia vlen të blihet" - John Ruskin Libri "Fikhu Islam - Dispozita nga Namazi, Agjërimi, Zeqati...

“Buzëqeshje e Trishtë” nga Hasan Qyqalla

Shkruan: Shaban Cakolli POEZI Tiranë,2013 Të dashur lexues, Përmbledhjen me poezi lirike" BUZËQESHJE E TRISHTË",e poetit Hasan Qyqalla,e përshkon fund e krye, një gjuhë e sintaksë e pastër...