Facebook: Sapo më tregove se sapo tentove të shohësh gjëra të pa moralshme

Facebook privatësia

Autor: Skender Mustafi   Tre aktivitete kryesore që tani më nuk janë private në Facebook. Facebook nuk ofron asnjë lloj privatësie sa i përket tre aktiviteteve të mëposhtme, kështu që çfarëdo që veproni të gjithë shokët do të mund të shohin pasi që në momentin që realizoni ndonjë nga veprimet, aktiviteti i juaj do të paraqitet tek muri i tyre i vëzhgimit publik.   Komentet – kudo që komentoni, shokët tuaj do të “njoftohen”, përveç nëse postimi tek i cili komentoni është i kufizuar në të shikuar. Pra, nëse shoku…

Read More

Pinterest – faqe interesi

Përgatiti: Skender Mustafi Unë personalisht bredhi shumë nëpër internet si për nevoja dhe dëshira personale ashtu edhe për nevoja profesionale. Shpesh më bien në sy foto të cilat më pëlqejnë ose që mendoj se më vonë ndoshta do më nevojiten për ndonjë artikull ose për përpunimin e tyre. Ato grumbullohen në diskun e kompjuterit. Edhe pse i kategorizoj ato (së paku në të shumtë e rasteve) prapë se prapë ato për një kohë të caktuar grumbullohen në kategori të ndryshme ne pjesë shpesh të pa dëshiruara të diskut. Kështu një ditë…

Read More