Etiketimet Postime të etiketuara me "lutje"

Etiketim: lutje

mbi lutje

një ditë do të bien të gjitha shpresat në ujë as unë nuk e di çdo të bëhet as vetë jeta nuk mund të bie në...

Martesa e Aliut r.a. dhe Fatimes r.a.

Kur Aliu r.a. dhe Fatmija r.a. u martuan dhe para se të hynte në shtëpi natën e parë Pejgamberi a.s. i tha Aliut : "Mos...