Etiketimet Postime të etiketuara me "maqedoni"

Etiketim: maqedoni

Pyetjet e Kumanovës!?!

Autor: Skender Mustafi Ka raste si ky i Kumanovës kur grupet e njerëzve në përgjithësi dhe profesionistët në veçanti dalin mbi ujë si kungujt gjysmë...

Lufta 2001 inçizim në fshatin Opajë – Forcat Maqedonase

Titulli: Lufta 2001 inçizim në fshatin Opajë - Forcat Maqedonase Autor: Associated Press Ngarkuar në Youtube nga: Pajtim Aziri - PajtoS

Në Maqedoni

Autor: Iljasa SALIHU Nëse të gjykon policia, atëherë gjykatësi të shpullon si policë Në Maqedoni, nuk e di se përse shpesh njerëzit e ngatërrojnë prokurorinë publike me...

Gruevski e gruevskat i bien daulles e shqiptarët luajnë valle mbi...

Autor: Skender Mustafi Mbi ne Kaherë në rajon të Kumanovës ishte e njohur shprehja: "Në Tabanovc bie daullja, llojanasit hedhin valle mbi plehra." Shprehje të cilën...