„Big Data”– Thika me dy teha
big data

Skender Mustafi MSc. Sistemet Informative të Biznesit BSc. Administrim Biznesi Shkarko në PDF:   Parathënie “Shëtitja” e lirë në internet, nëpër aplikacionet e mjeteve elektronike, shëtitja me mjetet elektronike i ngjason shëtitjes së lirë nëpër rrugë pa mos u interesuar fare nëse ato janë për këmbësorë, për biçikleta, për automjete, rrugë kryesore, apo […]

Pse tani më shumë se kurrë duhet investuar në marketingun në Internet?
Marketingu ne Internet

Shpesh herë në ditët e sotme, profesionistët apo ndërmarrjet e vogla nuk bëjnë publicitet në web nga frika e një kostoje të lartë. Për këtë frikë jo të motivueshme shumë prej tyre heqin dorë nga një faqe webi shumë efikase dhe si rrjedhim privohen nga instrumente merketingu shumë të rëndësishme […]

11 Funksionet e marketingut (figurë)
11 pi të marketingut

(Artikulli është lexuar 11187 herë…)

Menaxhimi i strategjive të marketingut
strategjia e marketingut

Pjesë nga vepra e shkruar nga Prof. Dr. Nail Reshidi, ligjërues në Universitetin e Prishtinës. Materiali është paraqitur për studentë në vitin 2012. Libri referohet tek autorët: Philip Kotler and Kevin keller : Marketing Managment , 20122. J. Paul Peter, James H. Donnelly. Jr – Marketing Management, 20093. Sammuel C. Certo […]

Marketing miksi në internet (virtual)
online marketing mix

Autor: Skender Mustafi Akoma ka diskutime rreth studiuesve të marketingut rreth asaj se si duhet shikuar marketingu modern, cilët elemente duhet vendosur në majë dhe cilat në fund të piramidës së marketingut. Nëse merrni dhe shoshitni publikime0t, në këtë lëmi, pas vitit 2010, mund të vëreni se vendimet janë të […]

The Relationship between Online and Offline Marketing – Skender Mustafi & All
The-Relationship-between-Online-and-Offline-Marketing

(Artikulli është lexuar 1493 herë…)

The Relationship between Online and Offline Marketing
Kotleronline

Authors: Skender Mustafi Lionel Jost Tuan Nguyen Abstract The aim of this paper is to elaborate the relationship between online and offline marketing. As fundamental research problem has been taken the spread opinion that online marketing is only providing additional instruments to the traditional framework. Therefore the marketing framework itself has been […]

Kthimi drejt marketingut direkt – reklamë HD LIVE nga TNT (video)
Marketing në celularë

Marketingu direkt është nga format e para të marketingut të shfrytëzuara në mënyrë profesionale dhe jo profesionale për të reklamuar produktet, shërbimet dhe emrin e tyre kompanitë e ndryshme. Në këtë rast kompania belgjinale për sinjal televiziv TNT paraqet një reklam HD LIVE. (Artikulli është lexuar 1701 herë…)