Etiketimet Postime të etiketuara me "marketingu online"

Etiketim: marketingu online

Të kuptuarit e marketingut në internet

Autor: Skender Mustafi Marketingu në internet, ndryshe i njohur si marketingu online,  është akoma në zhvillim e sipër pasi që ambienti në internet është vazhdimisht...

Raporti mes marketingut në internet dhe marketingut tradicional

Autor: Skender Mustafi “Pyetja kyçe nuk është të aplikojmë teknologjitë e Internetit - kompanitë nuk kanë zgjidhje tjetër nëse dëshirojnë të qërojnë konkurrent - por...

Raporti mes marketingut të Mediave Shoqërore dhe marketingut të Fjalës së...

Autor: Skender Mustafi Si marketingu i fjalës së gojës, si instrument promocional i marketingut tradicional, ashtu edhe marketingu i mediave shoqërore, si instrument promocional i...

Raporti mes funksioneve të marketingut në internet dhe funksioneve të marketingut...

Autor: Skender Mustafi Funksionet e marketingut të njohura si 4P, 7P ose edhe disa autorë identifikojnë 11P (Simistir, 2009). janë elementet bazë si në marketingun...

Definimi i marketingut në internet

Autor: Skender Mustafi Një nga autorët më të njohur të marketingut në internet (marketingut online), Dave Chaffey (lexo: Dejv Çafi), definon marketingun në internet si:...

Marketingu në celularë

Autor: Skender Mustafi Hyrje Zhvillimi i teknologjisë në përgjithësi dhe përmirësimi i teknologjisë celulare me ç'rast u paraqit epoka e celularëve të mençur të ashtuquajtur "SmartPhones"...

Ueb marketingu

Autor: Skender Mustafi Hyrje Marketingu në internet filloi të aplikohej disa vite pas paraqitjes së internetit, në vitin 1963 (Baran, 1964). Në vitin 1993 u paraqit...

Marketingu në internet (online)

Autor: Skender Mustafi Hyrje Marketingu në internet, posaçërisht në gjuhën angleze, emërohet me shumë emra të ndryshëm që janë sinonime të fjalës "online". Autorë të ndryshëm...

Vlera e emrit të Web faqes

Autor: Skender Mustafi Hyrje Në botë ekzistojnë vetëm me prapashtesat com, net, org, info, biz, us, mbi 119 milion emra faqesh (DomainTools, LLC 2011). Atëherë sa...