Mashtrimet individuale dhe grupore

Autor: Skender Mustafi Bazuar në teorinë e gjasës (probabilitetit ose shansit), gjasa që një individ të mund të e mashtrojë një grup të caktuar me kapacitete të ngjashme edukativo-arsimore qëndron në vi paralele me atë të grupit, por që kapaciteti i grupit qëndron shumë më lartë se sa ai i individit, qoftë shikuar aftësitë të përbashkëta, qoftë shikuar nga kapacitetet tjera ndihmëse të cilat mbështesin mashtrimet.

Read More

Të gjitha komentet, shkrimet, kritikat e thash e themet pas ndeshjes janë vetëm të thëna

Shkruan: Skender Mustafi Pozita më e mirë e një shikuesi në një ndeshje tenisi është të është i ulur në mes të rreshtave në njërin nga krahët. Në këtë pozitë është në gjendje të shohë vetëm atë që mendon se është me rëndësi dhe të përcjellë topin duke lëvizur nga e djathta e e majta e tij. Kjo i ngjason një ncncnc me ritëm më të ngadalësuar. Politika jonë na ka ofruar ulësen në rreshtat ku duhej ulur shikuesi i ndeshjes së tenisit. Ne jemi ulur. Pozita jonë është ajo…

Read More

10 mënyrat më të shpeshta të mashtrimeve në internet

Autor: Skender Mustafi Përmbajtja 1. Puno nga shtëpia 2. Keni fituar loto 3. Faqet e takimeve personale 4. Mashtrimi nigerian/419/Nevojitet ndihma juaj 5. Produkte mjekësore 6. Faqe të falsifikuara zyrtare 7. Softuerë me nën-softuerë 8. Mashtrimet në Facebook 9. Mashtrimet ne eBay 10. Nxitje të keqardhjes Interneti nuk është një foshnje të cilën ju mund të e ledhatoni si të doni, të e ushqeni si të doni, të i bërtisni si të doni dhe në fund të ndaheni i/e kënaqur si të doni. Interneti është një trung i madh manaferre,…

Read More