Etiketimet Postime të etiketuara me "mësime"

Etiketim: mësime

Paint.NET: Instalimi i shtesave (plugins)

Përgatiti: Skender Mustafi Paint.NET ndër programet më të mira falas të cilët ndihmojnë përpunimin e fotove. Në këtë artikull do të mund të mësoni se...

nënshkrimi i metodës

Autor: Skender Mustafi Nënshkrimi i metodës në Jáva definon llojin e metodës, funksionin e sajë si dhe llojin e rezultatit të cilin ajo do të...

metoda

Autor: Skender Mustafi Metoda është pjesë përbërëse, ndër kryesoret, në Jáva. Mrenda një metode programuesi definon çfarë duhet të kthehet ose çfarë duhet të shtypet...

BlueJ – Editues dhe kompilues për Java

Autor: Skender Mustafi BlueJ është program kompjuterik për editim dhe kompilim të kodeve Java. Projekti BlueJ filloi të zhvillohet në universitetin Monash në vitin 1999...

main()

Programet e shkruara në Jáva kanë disa pika mbi të cilat bazohen dhe nga të cilat kanë pikën mbështetëse për veprim. main() është pika...