Etiketimet Postime të etiketuara me "metoda"

Etiketim: metoda

Analiza 5C

Autor: MSc. Skender Mustafi 5C1 është njëkohësisht metodë dhe kornizë e cila u mundëson ndërmarrjeve mbledhjen e informacioneve, në njërën anë si brenda ndërmarrjes ashtu...

Java përmes BlueJ – Kapitulli I, ushtrimet 10 – 20

Ushtrimet janë të marra nga libri "Objects First with Java, a practical introduction using BlueJ" nga David Barnes, Michael Kölling, Edicioni i IV, viti...

nënshkrimi i metodës

Autor: Skender Mustafi Nënshkrimi i metodës në Jáva definon llojin e metodës, funksionin e sajë si dhe llojin e rezultatit të cilin ajo do të...

metoda

Autor: Skender Mustafi Metoda është pjesë përbërëse, ndër kryesoret, në Jáva. Mrenda një metode programuesi definon çfarë duhet të kthehet ose çfarë duhet të shtypet...

main()

Programet e shkruara në Jáva kanë disa pika mbi të cilat bazohen dhe nga të cilat kanë pikën mbështetëse për veprim. main() është pika...