Etiketimet Postime të etiketuara me "net"

Etiketim: net

Faqe interneti me shtesa të reja

Përgatiti: Skender Mustafi Nga ofertat më të reja dhe më interesante në regjistrimin e emrave të faqeve të internetit është ajo nga Name.com Inc.. Name.com ofron...

Paint.NET: vijëzimi i fotos

Përgatiti: Skender Mustafi Ky mësim mund të shfrytëzohet për dizajnimin e një fotoje ose edhe për më shumë foto. Mësimi është i lehtë për tu realizuar...

Vlera e emrit të Web faqes

Autor: Skender Mustafi Hyrje Në botë ekzistojnë vetëm me prapashtesat com, net, org, info, biz, us, mbi 119 milion emra faqesh (DomainTools, LLC 2011). Atëherë sa...