Etiketimet Postime të etiketuara me "office"

Etiketim: office

10 softuerë falas si zëvendësim për Microsoft Office

Përgatiti: Skender Mustafi Siç e dimë paketa e softuerëve për zyra ofruar nga Microsoft që njihet si Microsoft Office është paketë me pagesë. Një paketë e...

Top 30 Microsoft softuerë falas

Përgatiti: Skender Mustafi Microsoft gjithnjë e më tepër është duke i ikur traditës së vetë duke iu bashkëngjitur konkurrencës me oferta interesante për përdoruesit. Për ne...

6 programe falas që ua bëjnë Windows-in dhe Office-in më praktik

Me gjithë funksionet që ofron Windows dhe Microsoft Office ekzistojnë mundësi për përmirësim dhe ide për t'i shtuar që kjo paketë të bëhet edhe...