Etiketimet Postime të etiketuara me "online"

Etiketim: online

Format e pagesës gjatë shitë-blerjes

Autor: Skender Mustafi BSc. në BA dhe MSc. në BIS Shkarko PDF:  Ky artikull është rezultat i një nxitjeje si të rrjedhave historike e po ashtu edhe...

20+ ueb faqe për modelim FALAS-ONLINE të diagrameve të llojeve të...

Përgatiti: Skender Mustafi Realizimi i veprimeve të ndryshme drejtpërdrejtë në internet shpeshherë është më i mirë se realizimi i tyre përmes softuerëve në kompjuter, posaçërisht kur...

The Relationship between Online and Offline Marketing – Skender Mustafi &...

http://fjalaime.ch/wp-content/uploads/The-Relationship-between-Online-and-Offline-Marketing.pdf

The Relationship between Online and Offline Marketing

Authors: Skender Mustafi Lionel Jost Tuan Nguyen Abstract The aim of this paper is to elaborate the relationship between online and offline marketing. As fundamental research problem has...

Ndikimi i Internetit në Modelet Tradicionale të Biznesit

Autor: Skender Mustafi Numri i modeleve të biznesit tradicional është shumë i madh, si rrjedhojë përqendrimi në këtë artikull do të jetë në analizën e...

30+ softuerë për përpunimin e video materialeve

Autor: Skender Mustafi Nga karakteristikat të cilat më së shumti kërkohen që t'i posedojë një program kompjuterik për përpunimin e video skedave janë : ndarja...

Dallimi mes produktit si funksi i marketingut në internet dhe atij...

Autor: Skender Mustafi Produkti tradicional është definuar si gjithçka që mund të ofrohet për vëmendje, blerje, përdorim, ose konsumim që mund të plotësojë dëshirat ose...

Marketingu në internet (online)

Autor: Skender Mustafi Hyrje Marketingu në internet, posaçërisht në gjuhën angleze, emërohet me shumë emra të ndryshëm që janë sinonime të fjalës "online". Autorë të ndryshëm...