Etiketimet Postime të etiketuara me "PDFCreator"

Etiketim: PDFCreator

Konverto në PDF dhe përpuno PDF dokumentet

Acrobat Reader tanimë gjithnjë është duke u komplikuar duke vështirësuar instalimin dhe përdorimin. Nuk e di se çfarë po kodon në atë program Adobe megjithatë...