Zvogëlimi i madhësisë së PDF dokumenteve

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Përgatiti: Skender Mustafi Shumica e postave elektronike si dhe format e aplikimit për punë në internet nuk pranojnë dokument për ngarkim më të madh se 2.5 mb. PDF dokumentet shpesh, për shkak të përmbajtjes së fotove, kalojnë këtë madhësi. Ekzistojnë disa mundësi për të realizuar zvogëlimin madhësinë e PDF dokumenteve gjatë realizimit të aktiviteteve të ndryshme. Më poshtë po paraqes disa nga ato. Nëse dëshironi të konvertoni Word dokument në PDF atëherë mund të e bëni duke e ruajtur atë në PDF (pra duke kaluar tek File –> Save As…

Lexo më shumë