Plani i biznesit
biznesi në Internet

Shkarko punimin në PDF format UNIVERSITETI Ilirija (dega ne Pejë) BIZNES PLANI (Nga lënda BAZAT E BIZNESIT) Anëtarët e grupit: 1.Adelina Kajtazi. 2.Valbon Berisha. 3.Vjosa Ahmeti. Mr.sc. Bashkim Nurboja Ass. Arta Selmanmusa Formulimi i misionit Ideja dhe punimi i këtij biznes plani është në bashkëpunim në mesë të grupit. Ne […]