5 mjete online për të ngjeshur fotot

Përgatiti: Skender Mustafi Pothuajse çdo herë që pranoj foto nga ndonjë mik më hidhet mëndja të i them se me ngulfate në madhësi. Pastaj më dërgojnë foto me përmasa 3000 x 5000 px me madhësi 8MB, haj medet, mezi vjen fotoja. Sidoqoftë, unë nuk them që nuk dua t’i shoh ato foto, por që madhësia e tyre më bezdisë. Këtu kam sjellë një listë shërbimesh në internet të cilat nuk kërkojnë të instaloni softuer në kompjuterin tuaj dhe që janë falas për të ngjeshur foton tuaj nga 8MB në rreth…

Read More