Etiketimet Postime të etiketuara me "politike"

Etiketim: politike

Shpjegimi gjerman i politikës

Nga gjermanishtja përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi Djali kthehet nga shkolla dhe i thotë babait: Në shkollë, tani, kemi të drejtë civile. A mund të...

Ma mbush një akullore, një fyll “sonçoklet” dhe mos më çaj...

Autor: Skender Mustafi MSc. BIS & BSc. BA Nëse vërtetë më ka mësuar diç kurbeti janë: dhimbja për vendlindje dhe dhimbja për njerëzit që jetojnë në...

Të gjitha komentet, shkrimet, kritikat e thash e themet pas ndeshjes...

Shkruan: Skender Mustafi Pozita më e mirë e një shikuesi në një ndeshje tenisi është të është i ulur në mes të rreshtave në njërin...

Ndikimi i politikave fiskale dhe doganore në zhvillimin e bizneseve në...

http://www.scribd.com/doc/46207911/Punim-Diplome-Ndikimi-i-Politikave-Fiskale-Dhe-Doganore-Ne-Zhvillimin-e-Bizneseve-Ne-Kosove

Gruevski e gruevskat i bien daulles e shqiptarët luajnë valle mbi...

Autor: Skender Mustafi Mbi ne Kaherë në rajon të Kumanovës ishte e njohur shprehja: "Në Tabanovc bie daullja, llojanasit hedhin valle mbi plehra." Shprehje të cilën...

Rregulli Politik dhe Rrënimi Politik

Shkarko punimin në "Word" Hendeku Politik Dallimi më i madh ndërmjet shteteve nuk qëndron në formën e tyre të qeverisjes por në shkallën e qeverisjes. Hendeku...

Partitë politike

Universiteti i Europës Jug-Lindore Lënda: E drejta kushtetuese Tema: Partitë politike Bartësiilëndes: prof. dr. Kurtesh Saliu Punoi: Faton Azizi Tetovë,2003 1. Partitë politike si subjekte themelore parlamentare Partitë politike, si grupe...