Google u dogj në rrjet të rrymës elektrike…

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 2 minuta Autor: Skender Mustafi Google njihet për qëllimet dhe sukseset e forta drejt shumë tregjeve. Mund të themi siç thotë populli: “Google ku ja mësyn e çkyn”. Argumente të bollshme për të vërtetuar këtë janë depërtimi në sferën e marketingut me Adwords, dëprtimi në tregun e sistemeve operative për celularë dhe celularë me Android, e tregun e marketingut social me Buzz e tani Google+, e së fundi edhe ne tregun e muzikës me  Google Music.

Lexo më shumë