Fëmijët e humbur, që u rritëm rrugëve të botës | Adelina Badivuku | TEDxPrishtina

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Tregimi personal nga psikoterapistja Adelina Badivuku: Fëmijët e humbur, që u rritën rrugëve të botës. Tedx Prishtina

Lexo më shumë

në hall të një miku

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë ulur mbi statujë jete ti ngarendë pas hijeve të ngatërruara nga këmbët “kumtesë kohe” unë jam mbështetur për muri e shpresë s’ka mëngjesit të së nesërmes nëse kthehesh në pavijon kujtimesh quajtur prishtinë e prerë do të shohësh kohën ulpianë e martuar dhe ndokush do të vërej heshtjen tënde ndonjëri prej pavijonasve vrojtimesh do të të sheh kthyer kah perëndimi i veshur dhëndër i ëndrrës së prerë © Skender Mustafi

Lexo më shumë