140+ Thënie mbi pritjen

Përmblodhi dhe përgatiti: Skender Mustafi Prit gomar se del bari. – thënie popullore shqiptare Të gjitha gjërat i vijnë atij që pret – nëse ai e din për çka është duke pritur – Woodrow T. Wilson Pritja është nga të tillat humbje që nuk mund të zëvendësohen. Gjithashtu, pritja është nga të tillat fitore që nuk mund të arrihen ndryshe. – Skender Mustafi Nëse presim deri sa të jemi gati, do të presim deri në fund të jetës sonë. – Lemony Snicket Zakonisht duhet të presësh atë që ia vlen…

Read More

të pres me kurorë

çdo mëngjes e vë gishtin mbi datën e ditës i humbur çdo mëngjes e vë gishtin në mes të mendimit si kujtim ia lë vijat e identifikimit çdo mëngjes mendoj për mëngjesin nën hije çdo mëngjes ngrihem me ankth mendimesh për të kthjelluar mjegullinën çdo mëngjes hapi sytë për të mprehur shikimin në realitetin ngjyrëndryshëm çdo mëngjes e vë gishtin mbi datën e ditës për të parë fuqinë e shpirtit në dridhjet e buzës së njomë në pritje gjer në bashkimin e ëndrrës me realitetin çdo mëngjes © Skender Mustafi

Read More