Etiketimet Postime të etiketuara me "Process Management"

Etiketim: Process Management

BPMN: Swimlanes (korsitë e notit)

BPMN korsitë e notit (që në anglisht njihen si "BPMN Swimlanes") paraqesin pjesëmarrësit në një proces të caktuar. Korsitë shfrytëzohen si përmbajtës dhe organizues të procesit...

Success Factors for Process Management and Process Improvement

Autor: Skender Mustafi Abstract The aim of this paper is to elaborate the most important critical factors which have impact over the successful Business Process...