Defraggler

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Defraggler ndihmon në ç’fragmentimin e kompjuterit tuaj, radhitjen e skedave si dhe të optimizimin të diskut tuaj. Programi është i thjeshtë për përdorim, vepron me efektivitet të lartë dhe gjithashtu është i përkthyer edhe në gjuhën shqipe. Karakteristikat ○ Ç’fragmentoni saktësisht atë pjesë të diskut dhe ato skeda që dëshironi. ○ Programi është i sigurtë dhe efektiv në të lexuarit dhe të shkruarit e skedave. ○ I shpejtë në veprim. ○ Mundëson që grafikisht të shihni se sa dhe si është disku juaj i fragmentuar dhe gjatë procesit të ç’fragmentimit…

Lexo më shumë

Bitdefender

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Bitdefender është një nga antiviruset më të mirë falas i përdorur nga miliona përdorues. Mbron nga viruset dhe sulmet tjera të ngjashme si dhe dokumentet nga sulmet e ndryshme përmes postës elektronike etj. BitDefender Edicioni Falas përdorë skenime nga “ICSA Labs” njëjtë sikur produktet tjera BitDefender duke mundësuar mbrojtjen mbrojtjen bazë nga virusët, funksion falas. Programi realizon detektimin e drejtpërdrejtë të viruseve që përdoret në mbrojtjen e sistemit. Karakteristikat * Skenimi dhe largimi i viruseve. * Skenimi i drejtpërdrejtë. * Skenim i menjëhershëm – vetëm më shtypije në të djathtë…

Lexo më shumë

Ccleaner

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë CCleaner është program ndihmës që mundëson pastrimin e kompjuterit nga programet e pa dëshiruara, skedat e programeve të lëna pas ç’instalimit si dhe historisë së bredhjeve në internet përmes shfletuesve të ndryshëm. Programi pastron të gjitha regjistrat e pa përdorura të cilat mbeten pas ç’instalimit të programeve të ndryshme. Karakteristikat – Gjithashtu pastron historinë e plotë ose të përzgjedhur të krijuar nga shfletuesit:  Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera, Safari, K-Meleon, Rockmelt, Flock, Google Chrome Canary, Chromium, SeaMonkey, Chrome Plus, SRWare Iron, Pale Moon, Phoenix, Netscape Navigator, Avant dhe Maxthon.…

Lexo më shumë

UltraDefrag

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë UltraDefrag është program kompjuterik i cili ndihmon në ç’fragmentimin (defragmentimin) diskut të kompjuterit tuaj ose disqeve të jashtme të bashkangjitura përkohësisht. Gjithashtu mundëson radhitjen e skedave, përshtatjen e diskut tuaj. Ekzistojnë versione për Sisteme Operative 34 bit dhe 64 bit. Programi është me kod të hapur (open source) për programuesit e interesuar. Karakteristikat ○ Mundëson ç’fragmentimin e skedave të sistemit (regjistrat, skedat e faqeve etj.) ○ NTFS analiza ultra të shpejta ○ algoritëm të shpejtë ç’fragmentues ○ algoritën për përshtatje të volumit ○ i sigurtë, asnjëherë nuk mund të dëmtojë…

Lexo më shumë