Etiketimet Postime të etiketuara me "programe"

Etiketim: programe

Top 30 Microsoft softuerë falas

Përgatiti: Skender Mustafi Microsoft gjithnjë e më tepër është duke i ikur traditës së vetë duke iu bashkëngjitur konkurrencës me oferta interesante për përdoruesit. Për ne...

Microsoft Windows programe falas

Autor: Skender Mustafi Së fundi freskuar më: 8 Maj, 2013 Publikuar më: 1 Maj, 2011 Më poshtë janë të përzgjedhura vetëm programet të cilat i ofron Microsoft...

10+ shërbime për vizualizimin e të dhënave

 Përgatiti: Skender Mustafi  Meqë qarqet më profesionale që merren me trajtimin e çështjeve matematiko-statistike shfrytëzojnë mjete për vizualizimin e të dhënave të ndryshme, atëherë përse...

12 FTP programet më të mira falas

Mirëmbajtësve të faqeve dhe të tjerëve të cilëve u nevojitet transfer i skedave të ndryshme nga kompjuteri i tyre në server të faqes ose...

Shkurtesat për programet bazë të Windows-it

Shpesh herë keni nevojë për të vepruar diç tek aplikacionet bazë të Windows-it, por ju nuk jeni ekspert në këtë drejtim për të ditur...

Paint.NET: Instalimi i shtesave (plugins)

Përgatiti: Skender Mustafi Paint.NET ndër programet më të mira falas të cilët ndihmojnë përpunimin e fotove. Në këtë artikull do të mund të mësoni se...

27+ programe falas për përpunimin e fotove

Autor: Skender Mustafi Nëse nuk keni mundësi që të blini Photoshop, atëherë mos keni merak sepse programues të ndryshëm tanimë na ofrojnë programe falas për...

Zekr : lexues Kur’ani edhe në shqip

Autor: Skender Mustafi Zekr është një projekt falas dhe me kod të hapur për programuesit e interesuar që të përmirësojnë ose shtojnë diçka në të....

23 programe falas dhe me kod të hapur

Autor: Skender Mustafi Më poshtë kemi përzgjedhur programet më të dëshiruara të cilat janë falas dhe me kod të hapur. Mund të përdoren si të...

11 fakte që duhet ditur para se të instaloni program me...

Arsyeja për përpilimin e këtij artikulli vije nga fakti se përdoruesit e internetit zakonisht "gjuajnë gjithçka" që është falas në internet. Gjithashtu janë përhapur bindje...

Nokia E5 – shkarko dhe instalo programe

Nokia E5 është një nga telfonët celularë të mençur, nga anglishtja të njohur si Smart Phones (shqipto: Smart Fons). Në këtë mjet përdorusit mund...

6 programe falas që ua bëjnë Windows-in dhe Office-in më praktik

Me gjithë funksionet që ofron Windows dhe Microsoft Office ekzistojnë mundësi për përmirësim dhe ide për t'i shtuar që kjo paketë të bëhet edhe...

6 programe për të krijuar ueb faqen tuaj

Karakteristikat kryesore të krijimit të një faqeje interneti sado që të jetë e komplikuar janë 3: programimi i kodit të faqes, dizajnimi i faqes...

Audio & Video programe

Programet e paraqitura në këtë faqe të emëruara si Audio & Video programe  janë programe të përzgjedhura të cilat duhet të ju ndihmojnë në...