10 tipe njerëzish që do t’i takoni në vend të punës

Përgatiti: Skender Mustafi Publikimi i parë më: 12 qershor, 2012 Redaktimi dhe ripublikimi i parë 5 maj, 2014 Vendi i punë është shtëpia juaj e dytë, këtë duhet të e dini para se të filloni të punoni. Kështu që pasi që të keni kaluar një muaj punë në atë vend do të kuptoni se vendi i punë është shtëpia juaj e parë. Ajo që u pengon në shtëpi nga reagimet e prindërve dhe vëllezërve e motrave nga sjelljet dhe vetitë e tyre do t’i gjeni me ton edhe shumë më…

Read More