Si t’i organizoj referencat?
High pile of hardcover books

Autor: Skender Mustafi Hyrje Në përpilimin e një artikulli të mirëfilltë kërkimor, në cilën do fushë studimore, referencat janë shumë të rëndësishme. Shkëputja e pjesëve të autorëve të ndryshëm dhe mos referencimi i tyre llogaritet plagjiaturë. Në anën tjetër, mos përdorimi i referencave gjatë zhvillimit të idesë dhe shpjegimeve kërkimore […]

Antiglobalizimi
shfrytezimi i shfletuesve

Shkarko punimin në PDF Univerziteti i Evropes Juglindore Shkup Fakulteti i Administratës Publike Lënda: Sociologjia Politike Tema : ”Antiglobalizimi” Punoi : Isa Avdullai Mentor : Ali Pajaziti Hyrje Para se të filloj që të shkruaj për Antiglobalizimin, do të kisha dashur që të shfrytëzoj dhe në pika të shkurta të […]

Plani i biznesit
biznesi në Internet

Shkarko punimin në PDF format UNIVERSITETI Ilirija (dega ne Pejë) BIZNES PLANI (Nga lënda BAZAT E BIZNESIT) Anëtarët e grupit: 1.Adelina Kajtazi. 2.Valbon Berisha. 3.Vjosa Ahmeti. Mr.sc. Bashkim Nurboja Ass. Arta Selmanmusa Formulimi i misionit Ideja dhe punimi i këtij biznes plani është në bashkëpunim në mesë të grupit. Ne […]

Integrimet Evropiane
etika

Shkarko punimin në PDF format. Hyrje Meqenëse shumë flitet për Integrimin në Unionin Europian, dhe dita ditës kjo bëhet temë më e nxehtë nëpër debatet politike, dhe një prej synimeve të të gjitha shteteve Evropiane, në këtë punim do të mundohemi që sadopak të stujojmë këtë temë. Të jesh i […]

Ueb shërbimet, gjendja aktuale
dokument

Shkarko punimin e plotë në PDF format Punim Diplome, 2007 Punuar nga Valdete ZENUNI UNIVERSITETI I PRISHTINËS FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE ABSTRAKT Ueb shërbimet (Web Services) janë një teknologji e re që mundësojnë qasjen e funksioneve në largësi përmes internetit. Ueb shërbimet janë aplikacione kyçe në komunikimin e […]