Etiketimet Postime të etiketuara me "punime"

Etiketim: punime

Paraqitja e mendimeve të ndryshme për lirinë e të shprehurit

Në këtë punim do të i paraqesim mendimet dhe punimet e mendimtarëve dhe njerëzve me ndikim mbi mënyrën e trajtimit të zhvillimit të mendimit...

Përballë paditurisë së gazetës Express

Autor: Skender Mustafi Për të mos i marrë kohë vetes sime me këso lloj thash e theme do të përpiqem të jem sa më i pakët...

Si të shkruaj një punim kërkimor/shkencor/seminarik?

Autor: Skender Mustafi Punimet kërkimore ose shpesh të njohura si punimet shkencore ose në shumë universitete tona edhe si punime seminarike janë punime të cilat...

Dizajni i njësisë përpunuese qendrore (CPU)

Shkarko punimin e plotë në PDF format PUNIM SEMINARIK Lënda: Arkitektura e kompjuterit dhe sistemet operative. Tema: Dizajni i njësisë përpunuese qendrore (CPU). Punuar nga: Fidan Abdiu,...

Dizajnimi industrial i produktit

Shkarko punimin në “PDF” Shkruar në vitin 2003 Redaktuar më 21 Maj 2016 Rëndësinë e dizajnimit të produktit e kanë vërejtur  prodhuesit që në fillim të veprimtarisë...

Elementet e përbashkëta të ligjit islam dhe atij ndërkombëtarë

Organizata ndërkombëtare e kryqit të kuq shpërndau një broshurë botuar në pesë gjuhë të cilat janë zyrtare në OKB. Broshura u shtyp në formë...

Planifikimi dhe organizimi i marketingut

Ka kohë që është i qartë ndikimi i marketingut në ndryshimin e raporteve të ndërmarrjes me tregun dhe ndërmarrjes me konkurrencën. Marketingu si tërësi...

Partitë politike

Universiteti i Europës Jug-Lindore Lënda: E drejta kushtetuese Tema: Partitë politike Bartësiilëndes: prof. dr. Kurtesh Saliu Punoi: Faton Azizi Tetovë,2003 1. Partitë politike si subjekte themelore parlamentare Partitë politike, si grupe...

Krahasim i disa institucioneve të së drejtës Franceze dhe të ...

Hyrje Qëllimi i çdo punimi është që gjatë kërkimeve që bëhen me qëllim që suksesi i punës të jetë superior, studenti të mund të armatoset...