Etiketimet Postime të etiketuara me "qyteti i mençur"

Etiketim: qyteti i mençur

Mbivlerësimi dhe sundimi i mençurisë

Autor: Skender Mustafi Koment ndaj shkrimit: "Qyteti i mençur dhe shtëpitë që mendojnë për energjinë" tek  Deutsche Welle Ideja e implementimit të teknologjive të mençura të prodhimit të...

Modele Biznesi në fushat e Qytetit të Mençur

Autor: Skender Mustafi Modeli i biznesit paraqet një strukturë të dizajnuar mirë për të paraqitur në mënyrë sa më të qartë veprimin e biznesit të...