Etiketimet Postime të etiketuara me "reklama"

Etiketim: reklama

Si të fitosh para përmes reklamës së Google.com?

Autor: Skender Mustafi Hyrje Të flasësh mbi temën se si funksionon marketingu tek Google është njëjtë sikur të flasësh mbi atë se si vetë Google.com funksionon, madje...

Platformat multidimensionale të modelit të biznesit në sferën e reklamimit

Autor: Skender Mustafi Modelet e biznesit të kompanive të marketingut në sferën e reklamimit zakonisht, e që nuk përjashtohen rastet specifike, janë platforma multidimensionale. Në...

A është reklama me të meta vërtetë e gabuar?

Autor: Skender Mustafi Reklama, si instrument i marketingut është një nga elementet më me ndikim që tërheq konsumatorët në blerjen e produkteve dhe shërbimeve si...

Ueb marketingu

Autor: Skender Mustafi Hyrje Marketingu në internet filloi të aplikohej disa vite pas paraqitjes së internetit, në vitin 1963 (Baran, 1964). Në vitin 1993 u paraqit...