Pinterest – faqe interesi

Përgatiti: Skender Mustafi

Unë personalisht bredhi shumë nëpër internet si për nevoja dhe dëshira personale ashtu edhe për nevoja profesionale. Shpesh më bien në sy foto të cilat më pëlqejnë ose që mendoj se më vonë ndoshta do më nevojiten për ndonjë artikull ose për përpunimin e tyre. Ato grumbullohen në diskun e kompjuterit. Edhe pse i kategorizoj ato (së paku në të shumtë e rasteve) prapë se prapë ato për një kohë të caktuar grumbullohen në kategori të ndryshme ne pjesë shpesh të pa dëshiruara të diskut. Kështu një ditë të vrazhdë, ditë kur se kam mendjen tek fotot, ndeshem me ato foto dhe i grisi me pretekstin se nuk kam nevojë për to. Dhe si gjithmonë disa momente pas grisjes më duhet ndonjë nga ato. Read more about Pinterest – faqe interesi