Plaku, kopshti, patatet dhe shërbimi shtetërorë

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Përktheu dhe përshtati nga gjermanishtja: Skender Mustafi Publikuar në internet nga: Tadday Rastetter Një arab i vjetër ka 40 vite që jeton në Çikago. Me gjithë qejf do të donte që në kopshtin e tij të mbillte patate, por është i vetëm, i vjetër e i dobët. Djali i tij studion në Paris. Për këtë ai i shkruan një letër elektronike djalit të tij. “I dashur Ahmed, jam shumë i mërzitur meqë në kopshtin tim nuk mund të mbjell patate. Jam i sigurt që po të ishte ti këtu do të mund të…

Lexo më shumë

Rikthimi I Enver Hoxhës (Oktapod)

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Projekti: Rikthimi I Enver Hoxhës Emisioni: Oktapod Aktor: Agron Llakaj Televizioni: Vizion Plus

Lexo më shumë