Personalizo faqen e parë tek Google Chrome

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Meqë Google Chrome tanimë ia ka kaluar edhe Internet Explorer si shfletuesi më i shkarkuar, gjithashtu dhe përdoruesit shqiptarë janë të shumtë ia vlen të flitet mbi të, si dhe të ofrohet ndihmë në lehtësimin e përdorimit të këtij shfletuesi. Nëse tani më keni instaluar aplikacione dhe shtesa tek ky shfletues mund të shihni se kur hapni faqe të re “new tab” atëherë në të paraqiten faqet e hapura së fundi si dhe keni mundësinë të hapni aplikacionet e instaluara. Bookolio është një shtesë e cila u mundëson organizimin e…

Lexo më shumë