Etiketimet Postime të etiketuara me "shtesa"

Etiketim: shtesa

Google Chrome – 20 shtesa që patjetër duhet pasur

Përgatiti: Skender Mustafi Publikuar më: 14 Korrik 2012 Pëditësuar më: 15 Tetor 2014 Shfletuesit e internetit nuk pëlqehen vetëm për shkak të shpejtësisë së tyre të veprimit,...

Si t’i rris shpejtësinë Google Chrome?

Autor: Skender Mustafi Kur për herë instalova Google Chrome, vërtetë ishte softuer mahnitës. Shfletuesi hapej "akoma pa klikuar" mbi ikonë. Madje edhe faqet e internetit...

10 shtesa që (patjetër) duhet pasur nëse shfrytëzoni Gmail

Përgatiti: Skender Mustafi Gmail, shërbimi për postë elektronike ofruar nga Google, ka shumë shfrytëzues. Nëse nuk jeni shfrytëzues, atëherë duhet të bëheni edhe atë për...

13 shtesat për Firefox, më mirat e vitit 2013

Përgatiti: Skender Mustafi   1) URL Link: Nëse keni pasur ndonjë nyje (link) në e-mail që ka pasur URL të parregullt, duke shfrytëzuar këtë shtesë mund të përzgjidhni...

MS Word shtesa dhe shabllone

Përgatiti: Skender Mustafi Fillimisht publikuar më 18 Shkurt 2011 Përmirësuar më 27 Korrik 2013 MS Word lehtëson përpunimin e dokumenteve për qëllime të ndryshme. Lehtësues është edhe...

Personalizo faqen e parë tek Google Chrome

Meqë Google Chrome tanimë ia ka kaluar edhe Internet Explorer si shfletuesi më i shkarkuar, gjithashtu dhe përdoruesit shqiptarë janë të shumtë ia vlen...

Paint.NET: Instalimi i shtesave (plugins)

Përgatiti: Skender Mustafi Paint.NET ndër programet më të mira falas të cilët ndihmojnë përpunimin e fotove. Në këtë artikull do të mund të mësoni se...

Integrimi i Facebook shërbimeve në faqen tuaj

Autor: Skender Mustafi Facebook është një platformë për shërbime shoqërore që njëkohësisht njihet edhe si rrjet shoqërorë. Shërbimet që platforma ofron tek faqja e vetë,...

Si të mos më përcjellin faqet gjatë shëtitjes në Internet?

Autor: Skender Mustafi Ju patjetër duhet ditur se gjatë vizitës suaj shumica e faqeve të internetit ju përcjellin juve. Ato përcjellin veprimet tuaja dhe kështu...

Si t’i bllokoj faqet e pa dëshiruara?

Ne kemi arsye të shumta të cilat na shtynë thuajse çdo ditë të largojmë faqe të pa dëshiruara dhe asnjëherë të mos na paraqiten...

10 shtesa falas për përdorim më të lehtë të Outlook-ut

Microsoft outlook është program kompjuterik i cili mundëson menaxhimin e postave tuaja edhe atë nga postat nga serveri juaj ose nga shumica e postave...

15 Shtesa për Firefox që duhet pasur

Përgatiti: Skender Mustafi Përdorimi i Firefoxi-it në universitetet perëndimore është i sugjeruar pasi që vlerësohet të jetë më i sigurt se shfletuesit tjerë të internetit....

25 shtesat që e ngadalsojnë Firefox-in

Autor: Skender Mustafi Programues të shumtë, fatmirësisht, kanë zhvilluar shtesa shumë praktike dhe interesante të cilat e bëjnë punën tonë me Firefox më të lehtë...

Fjalori drejtshkrimor – shtesë për FireFox

Fjalori drejtshkrimor i gjuhës shqipe është nga shtesat më të dobishme që ndihmojnë përpilimin e teksteve pa të meta drejtshkrimore në shfletuesin Firefox. Fjalor...