Thursday, August 17, 2017
Etiketimet Postime të etiketuara me "sociale"

Etiketim: sociale

Përfitimet e furnizuesve dhe konsumatorëve nga tregtimi shoqëror

Shkarko projektin në PDF: Projekti "Përfitimet e furnizuesve dhe konsumatorëve nga tregtimi shoqëror" është i realizuar në gjuhën angleze dhe pastaj është përkthyer dhe...