10 mjete falas për të larguar softuerët spiunë

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Përgatiti: Skender Mustafi Nga interneti shpërndahen shumë gjëra që në një ose formë tjetër janë të rrezikshëm për përdoruesit e kompjuterit. Nga gjërat më të njohura të cilat shpërndahen janë viruset dhe materialet e pa lejuara si dhe të pa moralshme. Sidoqoftë, nga ato që më pak i njohim  e që shpërndahen në kompjuterët tonë, madje shpesh herë duke pranuar ne vetë që këto softuerë të instalohen në kompjuterin tonë, janë softuerët spiunë. Këto softuerë kanë dy veprime kyçe:

Lexo më shumë