Etiketimet Postime të etiketuara me "SWOT"

Etiketim: SWOT

Ç’është analiza SWOT?

Autor: Skender Mustafi Përditësuar më 03 Shkurt 2014 Fillimisht publikuar më 10 Shkurt 2011 SWOT është shkurtesë nga katër fjalët në gjuhën angleze: Strengths (Fuqitë), Weaknesses (Dobësitë), Opportunities...

Identifikimi i tregut personal të punës

Autor: Skender Mustafi  Ky është vetëm edhe një artikull tjetër i serisë së artikujve të cilët do të duhej të ndihmonin të kuptuarit e vetes...

Implementimi i analizës SWOT për profilin personal të punës

Autor: Skender Mustafi  Të shkruarit e aplikacioneve për punë kërkojmë më shumë se përgatitjen e një CV-je dhe një letre të mirë motivimi. Para aplikimit...

Përfitimet nga analiza SWOT

Autor: Skender Mustafi Falë karakteristikave të analizës SWOT, realizimi i sajë në mënyrë të duhur sjell disa përfitime për kompaninë. Përkundër asaj se në disa...

Si të bëj analizë SWOT?

Autor: Skender Mustafi SWOT analiza është analiza e fuqive, dobësive, mundësive dhe rreziqeve të ndërmarrjes në raport me konkurrentët ose tregun në përgjithësi. Realizimi i...