Unë dhe Ti në cicërima

Përmblodhi: @fjalaime

Kjo që po e postoj s’do të thotë se s(ka) kuptim, por janë shprehje që flasin për mua, ty, neve dhe asnjërin. Këto shprehje tregojnë se si unë dua të të dominoj, e ti duhet të jesh i kujdesshëm si flet me mua. Pra, se unë di, e ti rri çati se s’di.

  1. ti hiq une edhe ma hiq! – @AlbinaTullari
  2. …pe din ti;) AHAHAHAHA rash edhe une – @Enur_Pakashtica Read more about Unë dhe Ti në cicërima