Etiketimet Postime të etiketuara me "tweeter"

Etiketim: tweeter

Përfitimet e furnizuesve dhe konsumatorëve nga tregtimi shoqëror

Shkarko projektin në PDF: Projekti "Përfitimet e furnizuesve dhe konsumatorëve nga tregtimi shoqëror" është i realizuar në gjuhën angleze dhe pastaj është përkthyer dhe...