Etiketimet Postime të etiketuara me "Twitter"

Etiketim: Twitter

Unë dhe Ti në cicërima

Përmblodhi: @fjalaime Kjo që po e postoj s'do të thotë se s(ka) kuptim, por janë shprehje që flasin për mua, ty, neve dhe asnjërin. Këto...

“Web Mining” në mediat shoqërore për të gjetur fituesit e mundshëm...

"Web minin" që në shqip ka kuptimin "gjurmimi i përmbajtjes së faqeve të internetit" është formë e njohur e gjurmimit të sjelljes së konsumatorëve....

Nesër më, 23 Janar 2012, do të mbyllen Google, Yahoo!, Facebook,...

Në shenjë proteste ngaj ligjit i cili pritet të miratohen në SHBA i johur si SOPA, i cili do të dënojnë faqet për përmbajtje...

Gjiganët e Internetit

Përgatiti: Skender Mustafi Siç duket ne çdo ditë  më gjatë kohë "hamë internet" se sa bukë si dhe më shumë në sasi po hamë internet....

Google + Twitter: ndërlidhje e patjetërsueshme për cicëruesit

Autor: Skender Mustafi Google + bëri bum, së paku në diskutime, vlerësime, blogje e të tjera. Të gjithë vlerësuesit po flasin për një lehtësi për...

Përcjellja e suksesit të marketingut përmes Twitter

Autor: Skender Mustafi Qëllimi i realizimit të marketingut në Internet, që është i bazuar thuajse tërësisht në pjesën e reklamës, është që të arrihen sa më shumë...