Unë

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Autor: Skender Mustafi do të pi deri sa të etem do të vdes deri sa të lindi do të vritem deri sa të ngjallem madje do të tretem mendimeve si jeta me të kaluarën e kohërave edhe do të bëhem liri e gjallë në çdo pjesë të botës si ajri po, po unë do të iki diku larg e do të kthehem dhe s’do t’më njihni por nuk do të ndryshoj do të jem ai që dua të jem që jam (22 maj 1995)

Lexo më shumë

Unë dhe Ti në cicërima

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 2 minuta Përmblodhi: @fjalaime Kjo që po e postoj s’do të thotë se s(ka) kuptim, por janë shprehje që flasin për mua, ty, neve dhe asnjërin. Këto shprehje tregojnë se si unë dua të të dominoj, e ti duhet të jesh i kujdesshëm si flet me mua. Pra, se unë di, e ti rri çati se s’di. ti hiq une edhe ma hiq! – @AlbinaTullari …pe din ti;) AHAHAHAHA rash edhe une – @Enur_Pakashtica

Lexo më shumë

Ankthi i zgjimit tim

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 2 minuta Autor: Besnik Mustafi Shpesh më përshkojnë djersët dhe ethet e ftohta. Kur më pas në trup më ndizen edhe flakët e ngrohta. Në gjumë jam por ankth nuk kam..! Më thoshin se ankthi njeriun e kap në gjumë. Kur ai nuk mundet të ik prej krevatit të gjumit e të mundimit, nga vaji dhe djersët e trishtimit! Befas vjen afër ndokush dhe më zgjon nga mundimi. E them me vetveten: Oh ankth i trupit tim të përgjumur? Më mundon por jo edhe aq shumë sa ti e vlerëson të rrezikshëm…

Lexo më shumë

kalimtari i rastit

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë sonte i lodhur jam i lodhur jam kunguj e dhelpra në emër të njeriut flasin lodrat luajnë njerëzit s’shohin as s’dëgjojnë zërin e një shpirti që fundoset

Lexo më shumë