Google + Twitter: ndërlidhje e patjetërsueshme për cicëruesit

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Autor: Skender Mustafi Google + bëri bum, së paku në diskutime, vlerësime, blogje e të tjera. Të gjithë vlerësuesit po flasin për një lehtësi për përdorim dhe për një sukses të sigurt në të ardhmen. Personalisht më pëlqen, por meqë thuajse nuk kam kujt të i cicëroj tek Google+ atëherë edhe nuk e përdor aq.

Lexo më shumë