Etiketimet Postime të etiketuara me "video"

Etiketim: video

Nga vijnë politikanët

Burimi i fotos: Botasot.info

Dokumentar: Greqia, shtet i shqiptarëve

Ngarkuar më Shkurt 15, 2012 Të gjitha të drejtat e rezervuara SKAI TV - Greqi ALL RIGHTS RESERVED BY SKAI TV - GREECE

Malte Spitz: Kompania juaj telefonike po ju ruan

Çfarë lloji të dhënash po mbledh operatori juaj mobil? Malte Spitz nuk ishte shumë i shqetësuar kur i kërkoi operatorit të tij në Gjermani...

Rikthimi I Enver Hoxhës (Oktapod)

Projekti: Rikthimi I Enver Hoxhës Emisioni: Oktapod Aktor: Agron Llakaj Televizioni: Vizion Plus

O la la, luja Atifete moj legjen(dë) (video)

Intervistë me Presidenten e Kosovës Atifete Jahjaga Vizion-info

10 mjete falas për të rregulluar videot e prishura

Përgatiti: Skender Mustafi Shpesh herë video regjistrimet paraqesin probleme gjatë hapjes. Kjo ndodhë në të shumtën e rasteve për shkak të kopjimeve dhe rikopjimeve me...

Ngjeshni video skedat pa humbur kualitetin e tyre

Përgatiti: Skender Mustafi Një nga softuerët shumë të njohur për të ngjeshur video materialet duke mos humbur kualitetin e tyre, është VirtualDub. Softueri është falas dhe ka...

Kush është Zot – All-llahu, Jezusi (Isa a.s.) apo Eminem?

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=omfa-3i_3Vc]

Realizimi i të kuptuarit [video]

Talenti dhe të kuptuarit gjithmonë janë treguar të pa mjaftuershme për të treguar njohuritë, për të bërë ndryshimin. Ky djalosh përmes realizimit të këtij...

Kuptimi i jetës

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7d16CpWp-ok]

Kamata sqaruar nga Enklid Pelari dhe Vehab Kola

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gaCyepuTNAc?rel=0]

HTML5 Hap Pas Hapi: Integrimi i Videove

Autor: Skender Mustafi Përmes formave (anglisht: canvas) të ndryshme që mund të kombinohen me HTML e që tani JQuerry format janë të standardizuara për HTML5,...

14 faqe për të kërkuar dokumente falas (doc,pdf,ppt etj.)

Autor: Skender Mustafi Artikulli së fundi u freskua më: 22 Maj, 2013 Artikulli u botua më: 5 Janar, 2012 Google.com, Bing.com, Ask.com, search.yahoo.com janë motorë të mirë...