Etiketimet Postime të etiketuara me "windows"

Etiketim: windows

Top 30 Microsoft softuerë falas

Përgatiti: Skender Mustafi Microsoft gjithnjë e më tepër është duke i ikur traditës së vetë duke iu bashkëngjitur konkurrencës me oferta interesante për përdoruesit. Për ne...

Viber – komuniko falas përmes celularit dhe kompjuterit

Përgatiti: Skender Mustafi Ripublikuar më: 21 Gusht, 2013 Publikuar më: 3 Korrik 2012 Viber është program i njohur për përdoruesit e celularëve të mençur, megjithatë ky artikull mund...

Microsoft Windows programe falas

Autor: Skender Mustafi Së fundi freskuar më: 8 Maj, 2013 Publikuar më: 1 Maj, 2011 Më poshtë janë të përzgjedhura vetëm programet të cilat i ofron Microsoft...

6 softuerë për leximin e PDF dokumenteve

Përgatiti: Skender Mustafi  Adobe PDF Reader tanimë, së paku mua personalisht, më shqetëson për faktin se është bërë i rëndë në veprim dhe në çdo version është...

10+ softuerë falas për të fotografuar ekranin

Përgatiti: Skender Mustafi Natyrisht se ju mund të fotografoni ekranin përmes pullës "Prt Sc" në tastierën tuaj dhe më pas të e hidhni fotografinë në...

Si ti bëj dosjet të pa dukshme?!

Përgatiti: Skender Mustafi Si gjithmonë sistemi operativ Windows është përplot fshehtësi, truqe, të cilat mund të shfrytëzohen për veprime të llojllojta. Veprimi që do të sqaroj...

20 shkurtesa për tastierë që secili duhet ditur

Përgatiti: Skender Mustafi Përdorimi i tastierës dhe shkurtesave të mundshme përmes kombinimit të pullave të ndryshme shpesh herë është më efikase se veprimi me mi....

Parandalo Autoplay tek mjetet si CD, DVD, USB, HDD …

Përgatiti: Skender Mustafi Në ditët e sodit kompjuterët personal kanë mundësi të komunikojnë me lloje të ndryshme të mjeteve për të lexuar informacionet. Kështu tek...

What’s Running – kontrollo softuerët që veprojnë në prapavijë

What's Running është softuer falas i cili mundëson kontrollimin e softuerëve ose aktiviteteve që zhvillohen në prapavijë në kompjuterin tuaj. Për më tepër ju...

Shkurtesat për programet bazë të Windows-it

Shpesh herë keni nevojë për të vepruar diç tek aplikacionet bazë të Windows-it, por ju nuk jeni ekspert në këtë drejtim për të ditur...

Labyrinth: Hartoni mendimet

Përgatiti: Skender Mustafi Gjatë kohë kam pasur nevojë për një softuer të thjeshtë i cili kryen atë që i kërkohet, as më shumë as më...

Si të përmirësoj efektet tek Windows 7 Starter Edition?

Përgatiti: Skender Mustafi Windows 7 Starter edition është versioni më i ulët, versioni bazë i Windows 7 dhe më i liri në çmim. E gjitha...

Si ti fshehë ose mbyllë dosjet?

Përgatiti: Skender Mustafi Jo gjithmonë kemi mundësi që një kompjuter të punojmë gjithnjë vetëm. Në shtëpi mund të keni një  kompjuter tuajin, por kini kujdes...

Windows Microsoft Touch Pack – Falas

Nuk jemi mësuar që të themi: Ej shko tek microsoft.com dhe shkarko "filan" programin, dhe kjo të nënkuptohet se e kemi fjalën për falas....