Etiketimet Postime të etiketuara me "wordpress"

Etiketim: wordpress

WordPress: Paraqitja e artikujve sipas shkronjës së parë

Përgatiti: Skender Mustafi Shpeshherë kemi interes që titujt e artikujve në Wordpress t'i paraqesim në një faqe të vetme ato do të jenë të radhitura...

Si t’i ngarkoj shtesat (plugins) e programuara tek baza në WordPress?

Përgatiti: Skender Mustafi Një nga problemet më të mëdha gjatë kërkimeve që kam bërë për të mësuar mënyrën e ngarkimit të shtesave (plugins) të thjeshta...

Shfaqja e kutizave (widgets) sipas dëshirës tek kategoritë në WordPress

Përgatiti: Skender Mustafi Shpeshherë dëshirojmë që disa nga kutizat (widgets) të mund të i shfaqim në faqen kryesore, kurse disa të tjera të mund të...

Vendosja e kutizave – widgets – sipas dëshirës në WordPress

Përgatiti: Skender Mustafi Kutizat ose në anglisht të njohura si "widgets" janë pjesë e rëndësishme e pamjeve të faqeve të punuara në Wordpress. Zakonisht ne...

Çka është WordPress?

Wordpress është Content Management System (CMS), që shpesh përdoret si aplikacion për botomin e shkrimeve blog. Sistemi është shkruar në PHP dhe bazohet në...