Etiketimet Postime të etiketuara me "Xhelal Ahmeti"

Etiketim: Xhelal Ahmeti

Ma mbush një akullore, një fyll “sonçoklet” dhe mos më çaj...

Autor: Skender Mustafi MSc. BIS & BSc. BA Nëse vërtetë më ka mësuar diç kurbeti janë: dhimbja për vendlindje dhe dhimbja për njerëzit që jetojnë në...