takimi me ditën

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Autor: Skender Mustafi

nga agu i njomë i mëngjesit u mundova të e thithi jetën
mblodha force gjatë gjithë ditës së llahtarshme
hapërimthi
kalova një pjesë të kohës
dhe në mbrëmje
kuptova se kam edhe shumë për të thithur

dhe i thash shpirtit
duro
kjo është dera e fundit
duro
jeto

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment