të pres me kurorë

0

çdo mëngjes
e vë gishtin mbi datën e ditës
i humbur

çdo mëngjes
e vë gishtin në mes të mendimit
si kujtim ia lë vijat e identifikimit

çdo mëngjes
mendoj
për mëngjesin nën hije

çdo mëngjes
ngrihem me ankth mendimesh
për të kthjelluar mjegullinën

çdo mëngjes
hapi sytë për të mprehur shikimin
në realitetin ngjyrëndryshëm

çdo mëngjes
e vë gishtin mbi datën e ditës
për të parë fuqinë e shpirtit
në dridhjet e buzës së njomë në pritje
gjer në bashkimin e ëndrrës me realitetin

çdo mëngjes

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakMS Excel shtesa dhe shabllone
Artikulli tjetërPërfitimet nga analiza SWOT
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU