të shijoj

0

tani sytë enden gjithandej
e zemra ndrydhet dhe hesht
dhe unë lëvizi pjesët e mia
dua të di
sa jam larg teje
takimi më bën të endem
në shtrat
gjysmë i zhveshur
ah unë
të dua ecjen në rrugë të jetës

takimi më bën
të të prekë
pjesën më të butë
të shpirtit

me ecjen luaj bixhoz
dhe dua të të shijoj ty

enigmë është zhveshja
e ndjenjës

të shijoj
diçka të re më bëhet ankth i shpirtit

© Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakKërkimi i së vërtetës
Artikulli tjetërndrydhje
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU